Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36707701532

Mica por, almazöld 10 g
Mica por, almazöld 10 g
1 135 Ft

Mica por, almazöld 10 g

MosóMami Mica por, almazöld Biztonságos kozmetikai összetevő, mellyel kiszámíthatóan sikerül a szappanszínezés és gyönyörű ajakbalzsamok, rúzsok is készíthetőek vele. A forgalmazott mica színeket úgy válogattuk össze, hogy mindenféle kozmetikumban engedélyezett az alkalmazásuk. Alkalmazása: 0,1%-0,2%, dekorkozmetikumokban ennél kevesebb és több is lehet. Mica por SzínvariációkFigyelem! Csak megbízható forrásból vegyél kozmetikai színezéket! Az autóipar,-építőipar színezkei ehhez nem elég tiszták sem mikrobiológiai sem nehézfém tartalom miatt és veszélyt jelenthetnek az egészségre! A fluoreszkáló, vagy "kaméleon" színeket is fontold meg (ezeket általában körömlakkban még engedélyezik) , hiszen ezek is vitatható kemikáliákat tartalmaznak, vagy magasabb nehézfémion koncentrációt.

 

Regisztrálj, hogy gyűjts pontokat már az első vásárlástól számítva!

Kérdésed lenne szívesen segítek!
Minden hétköznap 9:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok telefonon. 
 +3670-7701532

Gyártó
MosóMami
1 135 Ft
Egységár: 114 Ft/g
Adatok
Cikkszám:
mm10516
Tömeg:
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!